Maandag 16/12 filmavond “The Fantastic Mr. Fox”

by deviant art

by deviant art

Op maandag 16 december tonen we in de Monck, Désiré van Monckhovenstraat 48 te Gent, de film “The Fantastic Mr. Fox”! Het is een stop-motion film gebaseerd op het klassieke verhaal van Roald Dahl over een slimme vos die drie domme boeren achter zich aan heeft.

Mr. en Mrs. Fox hebben een idyllisch leven samen met hun zoon Ash en hun jonge neefje Kristofferson, die bij hen logeert. Na twaalf jaar te hebben genoten van een rustig familieleven, brengt het gezapige bestaan het wilde dier in Mr. Fox naar boven. Hij haalt al gauw weer zijn oude streken uit als stiekeme kippendief. Hierdoor brengt hij niet alleen zijn geliefde gezinnetje, maar ook de gehele dierengemeenschap in gevaar.

Ze verbergen zich onder de grond met genoeg voedsel om het een tijdje uit te houden en smeden een strijdplan tegen de kwaadaardige boeren Boggis, Bunce en Bean, die vastbesloten zijn de roekeloze, fantastische Mr. Fox bij de kraag te vatten. Uiteindelijk gebruikt hij zijn natuurlijke instinct om zijn familie en vrienden te redden.

De deuren van de Monck gaan open om 19u30, de film begint om 20u stipt! Om 22u vliegt iedereen weer huiswaarts zodat de buren rustig kunnen slapen.

Hopelijk tot dan!

Schermafbeelding 2013-12-22 om 00.37.25

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s