Vrijdag 13 december: No Border Infoavond

ImageOp vrijdag 13 december komt Ron Vrij, anarchist en lid van het No Border Netwerk in Nederland praten over de ideeën achter het internationale No Border netwerk, over de No Border kampen en over anarchisme en de strijd van migranten in Nederland.

Het No Border Netwerk is een internationale losse associatie van autonome organisaties, groepen en individuen. Deportaties, gesloten grenzen, de idee dat ‘ons land’ ‘vol’ zit, racisme, Frontex, het asiel- en migratiebeleid dat meer bedoeld is de macht van zij die het bedachten te vergroten dan het helpen van mensen die vluchtten… Het zijn dingen die lijnrecht tegenover ideeën van gelijkwaardigheid, dat niemand illegaal is en vrijheid van beweging en migratie staan.
Het No Border Netwerk verzet zich tegen die eerste dingen door het organiseren van jaarlijkse actiekampen in heel Europa, door acties te voeren en door mensen die gevlucht zijn – klaarblijkelijk naar de hel – te ondersteunen.
Om hierover meer te horen, allen welkom in het Assez te Sparrestraat 1a, Gent om 19u voor een veganistische maaltijd, rond 20u30 zal de presentatie beginnen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s