Donderdag 28 november: infomoment vredesactie Ctrl+Alt+EU

Poster infoavond vredesactieVredesactie lanceert een nieuwe campagne tegen de militarisering van Europa. Want, hoewel het volgens sommigen een vredesproject is, is de EU onmiskenbaar een militaire macht geworden. Eén van de meest zorgwekkende evoluties hierin is de invloed van de wapenindustrie op het Europese Veiligheid- en Defensiebeleid. Het is hoog tijd om weerwerk te bieden, om de militarisering van de EU aan de kaak te stellen!

Dit weekend (van 22 tot 24 november) organiseren ze ook een voorbereidingsweekend in Brussel.  In dit weekend wordt ook informatie gegeven over de campagne en worden er acties voorbereid in affiniteitsgroepen. Via actie-gerichte workshops wordt gekeken hoe de acties zo optimaal mogelijk uitgevoerd kunnen worden. Inschrijven hiervoor kan via de website van Vredesactie.

Op donderdag 28 november organiseren we een infomoment over de campagne Ctrl+Alt+EU en de acties errond in ’t Assez om 20u.

Check zeker ook eens de website van Vredesactie voor meer info over de campagne en acties die al gepasseerd zijn: http://www.vredesactie.be/nl/campagnes/ctrl-alt-eu/ctrlalteu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s