Dinsdag 16 april: libertaire studiegroep “wat is anarchisme?”

wat is anarchisme

Op dinsdag 16 april verzamelt de libertaire studiegroep zich weer in het Anarchistisch Centrum, Sparrestraat 1a te Gent, deze keer rond het thema “wat is anarchisme?”. Zoals sommigen mogelijk weten, hebben we daar over een lezing in elkaar gebokst (indien je deze lezing naar uw clubhuis/living/stamcafé/kraakpand/wat dan ook wilt laten komen, contacteer ons!). Misschien minder bekend is het feit dat we ook een brochure maakten waarin we wat we in de lezing uitleggen, uittypten met nog wat extra info. Deze brochure staat nog niet 100% op punt en daarvoor hebben we jullie hulp nodig!

Vandaar het idee voor deze studiegroep: we hebben jullie kritiek nodig om het boekje te vervolledigen. Enerzijds hopen we dat doorwinterde anarchisten kritiek geven op wat volgens hen ontbreekt of anders verwoord kan worden, en anderzijds hopen we op nieuwelingen voor wie bepaalde zaken misschien niet duidelijk zijn; als we weten wat niet duidelijk is, kunnen we het aanpassen!

De brochure is vanaf vandaag te downloaden vanaf deze site onder de rubriek “Libertaire studiegroep en publicaties”. Ook kan je ons een mailtje sturen (anarchistischkollektief at riseup dot net) voor de teksten of verdere vragen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s